Abordare

 

OOPY înseamnă armonie între forme, materiale, natură și funcțiuni, revitalizarea patrimoniului, grijă față de resurse, fluiditate între interior, exterior și împrejurimi, design conectat cu dinamica vieții, soluții care respectă mediul.

 

Inovăm și punem în evidență valori mereu actuale, aducem la lumină elemente de cultură, istorie, religie, asigurăm durabilitate si prospețimea unor proiecte care rezistă în timp și se inserează în țesutul viu al comunității.Stabilim conexiuni cu obiectivele clienților noștri.

 

Credem că ideile generează evoluția, iar proiectele noastre vorbesc pentru noi.

 

Filozofie

 

În permanentă adaptare la ritmul rapid în care progresează domeniul, urmărim totodată să dezvoltăm proiecte care au întotdeauna la bază valorile noastre fundamentale: calitate, inovare, protecția mediului, precum și eficiență, accesibilitate, încadrare în timp și corectudine. Scopul nostru este să îmbinăm satisfacția clienților noștri cu respectul pentru patrimoniu, specificul urban, mediu și natură.

 

Resurse

 

Activitatea noastră se bazează pe o echipă plină de energie, formată din diferiți specialiști cu o excepțională pregătire și experiență de lucru multidisciplinare, capabili să dezvolte proiecte complexe în țară și în străinătate.

 

Avem experiență semnificativă, corespunzătoare celor mai ridicate standarde aplicabile, în proiectare generală, inginerie (proiectare de structură, instalații, drumuri), design interior, planuri urbanistice, precum și securitate la incendiu, autorizații de construire, licitații, contractare, asistență tehnică și consultanță, management de proiect.

 

De asemenea, avem experiență remarcabilă în realizarea de studii și expertize, consultanță, management de proiect și dirigenție, studii topografice, imagistică și măsurători termice, dezvoltate de propriile noastre echipe sau împreună cu colaboratorii noștri stabili pe termen lung.

 

Biroul nostru de arhitectură și proiectare reunește peste 70 de specialiști. Înființat în 2003, OOPY Arhitectura își are sediul în București și o filială în Cluj-Napoca.

 

Activități

 

Biroul nostru, specializat în proiectare generală și de arhitectură, oferă clienților noștri o amplă capacitate de a acoperi toate fazele de proiectare, de la concept până la soluții tehnice și de detaliu, precum și alte activități relevante: urbanism, expertize, studii geotehnice, hidrogeologice și istorice, evaluare termică, studii topografice și de mediu, studii de lumină, analize de impact, amenajari spatii comerciale, birouri si industriale.

 

Proiectele OOPY Arhitectura sunt create în București, Cluj și Iași și implementate atât pe teritoriul României, cât și în străinătate.

 

Activitatea noastră respectă standardele ISO 14001 privind sistemul de management și ISO 9001 privind sistemul integrat de management al calității mediului. Fiind asigurați profesional, putem de asemenea furniza la cerere asigurare pentru proiectele clienților noștri.

Echipa