OOPY Architectura este un Birou de Arhitectura si Proiectare Generala infiintat in 2003 cu sediul central in Bucuresti si filiala in Cluj Napoca.

  • Avem peste 15 ani de experienta calificata in proiectare de arhitectura, inginerie (specialitati precum: structuri, instalatii, drumuri si platforme), design interior, proiecte urbanistice, consultanta, project management, protectie la foc, intocmire si obtinere avize, licitatii si contractare, asistenta tehnica.
  • Proiectele noastre sunt realizate in Bucuresti, si implementate pe intreg teritoriul tarii, precum si in strainatate.
  • Suntem calificati in proiectare generala si de specialitate, avand capacitatea de a acoperi toate fazele de proiectare, de la concept la proiectare tehnica si de detaliu, realizand totodata activitati si studii conexe: expertize, calcul coeficient G, studii geotehnice, hidrogeologice, istorice, ridicari topografice si cadastru, studii de insorire, studii de impact, precum si activitati de dirigentie de santier, consultanta, urmarire de santier, project management, scanare termica cladiri, devize si antemasuratori, relevee si masuratori realizate prin aportul echipei noastre, cat si cu ajutorul colaboratorilor nostri traditionali.
  • Avem o echipa tanara, entuziasta si cu inalta pregatire profesionala multi disciplinara, capabila sa rezolve si sa intocmeasca proiecte cu diverse grade de complexitate pe intreg teritoriul tarii, precum si in strainatate.
  • Incepand cu 2007, Oopy Arhitectura are implementat un sistem de management integrat calitate-mediu, conform standardelor ISO 9001. Pentru proiectele noastre beneficiem de asigurare profesionala, iar la cererea punctuala a clientilor nostri avem posibilitatea de a intocmi asigurare profesionala dedicata pentru respectivele proiecte. Biroul nostru utilizeaza cele mai noi produse CAD pentru proiectare, permanent actualizate, avand pentru software-ile utilizate licente de la Autodesk, Adobe, Corel, Microsoft, CSI, ChaosGroup, Trimble.
  • Obiectivele dupa care ne ghidam activitatea profesionala sunt neschimbate pe parcursul celor 15 ani de activitate: calitatea, spiritul inovator, respectul si prezervarea mediului ambiant si a spatiului construit, eficienta, rentabilitatea, promptitudinea si corectitudinea, toate impreuna in sensul de a imbina satisfactia clientilor nostri cu respectul fata de spatiul construit si natura. Sloganul nostru IDEAS BUILD EVOLUTION reuneste toate aceste obiective.

Pentru a ne cunoaste si a incepe o colaborare va rugam sa ne contactati telefonic, in scris sau sa ne vizitati la sediul nostru!

Echipa